Diafragma i Obturador
Diafragma
En la primera fotografia es pot observar un diafragme obert de f/1.8, tenint en compte que hi ha la mateixa ISO i la mateixa velocitat d'obturació que a les altres fotografies, la imatge té un objecte en el qual es centra i lo altre està més difuminat.
La segona imatge té un diafragme mitjà de f/4 en el qual el que no és l'objecte enfocat està també difuminat però no tant.
I en la tercera imatge, que té un diafragme tancat, de f/20, en la imatge no hi ha desenfocs. És tota la imatge igual.
Si l'obertura de diafragma és gran, deixarem passar més llum i per tant la imatge tindrà més brillantor. Si l'obertura de diafragma és petita, deixarem passar menys llum i per la tant la imatge apareixerà més fosca.
He après que el diafragme quan està obert fa un desenfoc més gran i clar i quan esta tancat el fa menys clar o quasi nul, cosa que no sabia.
Obturador
En la primera fotografia es pot observar un obturador de velocitat lenta de 1/8 segons en el cual es veu l'aigua molt més difuminada i sense ser detallada, en comptes de que es vegui gota per gota, es veu una ralla.
En canvi a la segona fotografia, que té una velocitat ràpida de 1/350 segons, l'aigua es veu molt més definida i pots veure gota per gota, amb aquest mètode es poden captar moviments ràpids.
No tinc una camara profesional com per fer les fotos demanades però igualment he après a saber diferenciar quan un obturador té una velocitat ràpida a quan la velocitat de l'obturador és lenta.
Comentarios
Publicar un comentario