OPTICA FOCAL

ULL DE PEIX:
Resultado de imagen de OJO de pez Es denominen objectiu ull de peix a aquells el angle de visió és extremadament gran, de 180 ° o més. L'objectiu ull de peix és una forma especial d'objectiu gran angular, la distorsió (deliberada) s'assembla a una imatge reflectida en una esfera.
GRAN ANGULAR:
Resultado de imagen de gran angular Un objectiu gran angular és aquell la distància focal és menor a la de l'objectiu normal, resultant un angle de visió més gran de la visió humana. S'usa per a vistes panoràmiques, com paisatges, per periodisme fotogràfic i altres projectes creatius. He escollit aquesta imatge per què vem anar-hi a aquest lloc amb l'escola quan vem anar a Roma.

FOCAL NORMAL
Imagen relacionadaés una imatge enfocada, com ve diu el seu nom, de manera normal.

TELEOBJECTIU:
Resultado de imagen de teleobjetivo fotosFOcal Un teleobjectiu és un objectiu la distància focal és significativament major a la d'un objectiu normal, i per això de menor angle de visió. La seva aplicació és la de fotografiar objectes llunyans i comprimir la perspectiva en una imatge fotogràfica. He escollit aquesta fotografia perquè m'ha semblat super xula i detallada.

MACRO
Resultado de imagen de macro foto S'anomena macrofotografia o fotomacrografia a la realització de fotografies de grans dimensions sense importar la seva escala de reproducció però comunament es fa referència amb aquest nom al tipus d'imatge fotogràfica on el subjecte fotografiat és igual o més petit que la mida de la seva imatge en la pel·lícula o sensor electrònic que captura la imatge. He escollit aquesta imatge perquè m'ha semblat molt maca i descriu perfectament el que és la macrofotografia.
 H

Comentarios

Entradas populares