CONTRALLUM


La llei dels tres terços, contrallum


En fotografia, la regla dels terços divideix una imatge en nou parts iguals. Aquestes es divideixen per dues línies imaginàries iguals, dues de forma horitzontal i dues més de forma vertical. Els quatre punts formats per les interseccions d'aquestes línies poden ser utilitzats per efectes d'alineació en fotografia. Els fotògrafs i pintors solen utilitzar els quatre punts d'intersecció per ubicar-hi el centre d'atenció de la composició i així crear una imatge estèticament agradable i equilibrada. 

contrallum: posició en què l'objecte rep la llum del costat oposat al costat pel qual hom el mira.


el que vull donar importància en aquesta fotografia és que l'animal i el tronc estan a la dreta de la imatge, tocant un directament una de la línia dels tres terços. El animal i el tronc es veuen a contrallum i de fondo hi ha un mar amb la llum del sol ponent-se reflexa una llum taronja. El que a mi em transmet aquesta foto es pau, naturalesa i connexió.
He escollit aquesta imatge per el que em transmet i perquè crec que és ideal per explicar lo de la llei dels tres terços ja que el animal just passa per un punt on es toquen dues de les línies i el tronc passa per la línia de l'esquerra també.
Resultat d'imatges de contrallumHe après el que és la llei dels tres terços i com s'utilitza.

Comentarios

Entradas populares